Νίκος Οικονομόπουλος – Ο Χαρακτήρας – 2017

Την πολυαναμενόμενη νέα επιτυχία του κάνει επιτέλους πράξη ο Νίκος Οικονομόπουλος!

Ο Νίκος Οικομονομόπουλος επανέρχεται με ολοκαίνουρια μεγάλη επιτυχία!

Διαθέτοντας σαρωτική ώθηση από την τελευταία κυκλοφορία του, το «Είναι Κάτι Λαϊκά», ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής είναι έτοιμος να κάνει αισθητή την παρουσία για πολλοστή φορά.

Το «Είναι Κάτι Λαϊκά», ένα τραγούδι σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, στέκεται αναμφισβήτητα ως ένα σημείο σταθμός στην πορεία του Νίκου Οικονομόπουλου, αφού η τεράστια επιτυχία που σημείωσε δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να παραβλεφθεί.

Επί δεκατρείς συνολικά εβδομάδες κατείχε ο Νίκος Οικονομόπουλος τα ηνία του ελληνικού Airplay Chart χάρη στο «Είναι Κάτι Λαϊκά», το οποίο έκανε εξίσου θραύση και στο YouTube ξεπερνώντας τα 16 εκατομμύρια επισκέψεων. Και αυτό μόνο στα δύο επίσημα video.

Έξι περίπου μήνες μετά, ο δημοφιλής καλλιτέχνης επανέρχεται δριμύτερος στα μουσικά δρώμενα με το ολοκαίνουριο single που όλοι περίμεναν να ακούσουν και ρωτούσαν γι’ αυτό.

«Ο Χαρακτήρας», θα τραγουδήσει με την άψογη και στιβαρή φωνή του ο Νίκος Οικονομόπουλος ώστε να κατακτήσει ξανά τα ερτζιανά και τις προτιμήσεις μας. Ένα τραγούδι και ένας τραγουδιστής με «Χαρακτήρα» που θα ξεχωρίσει, σε μουσική και στίχους του ΝΙΝΟ.

Από τη Minos EMI / Universal.

Το τραγούδι παίζει είδη στον σταθμό μας !

No Comments Yet.